fredag 21 november 2008

Efter en grosse middag bestående av TACO:s kom jag ju på att jag inte har lagt ut nån bild på mitt "kall" i livet. Jag har ju alltså egen lastbil som jag använder till väghållning under vinterhalvåret(snöplogning och sandning) och idag tog jag faktiskt en bild på pärlan under
arbetets gång, eller rättare sagt under ett litet brejk strax utanför Lillkrog.
















Och här är en bild ifrån PEAB:s kontor i Gällö dit jag åkte för att hämta nya slitstål till plogarna sedan jag var klar med uppdraget.
















Fördelen me mitt arbete är att man har mkt. tid fundera på olika saker å idag har jag räknat ut att i helgen ska jag åka o köpa en ny badstege till flytetyget då den befintliga kräver gymnasistisk kompetens för att bruka.















De blir istället en sådan här(fast me fyra steg) som sträcker sig ca 115 cm nedåt ifrån bryggan.
Ååååhhh..!!, de blev en plogsväng idag. Hade hoppas ja skulle slippa ut o jobba men så blev de inte. Nu blev de bara en liten tur till Albacken fram o back men ändå.
Blev väckt ur dvalan vid 07:50 ca. o då hade de ramlat ner 4-5 cm nysnö här hemma men de blev successivt mindre ju längre österut ja kom.
Klockan är nu nästan 1(ett) på natten och ja måste nog gå o lägga mig nu. Jag har spenderat de senaste 3-4 timmarna på att läsa bloggar o sites på nätet om den gångna sommarens båtliv.
De är lite underligt, ja har aldrig förr haft en sån längtan till sommaren men skepparlivet har ju verkligen bitit sig fast i nacken på mig.
Avslutar med en längtansfull blick på en bild ifrån sommarens sista övernattning på Revsundssjön, Godnatt.

Cruising Marknadshelgen



Det känns som att det blir mkt. gammal skåpmat så här i början men man vill ju fylla upp med nånting för att de ska bli intressant och även för att presentera sig själv och ens intressen.
Det här gick av stapeln i Juli (närmare bestämt lördagen den12/7) och blev på de hela en mkt lyckad tillställning me cruising o lite bus på byn innan underhållningen drog igång på torpet.






Sommarlängtan

Här är en liten filmsnutt ifrån sommaren 2008. Båten är en Draco 1700 och tillhör en kamrat till mig. Den första sekvensen är ifrån södra sjön väster om NORSÖN då M och hans sambo mötte upp oss där för lite bad o plask. Den andra o tredje sekvensen är ifrån Sönnerviken innanför Havstonäset där vi låg o väntade på M och H.B för fortsatt resa mot Pilgrimsstad där vi tänkte äta Pizza, de visade sig att innan vi nådde dit så hade pizzerian stängt(20:00) så då blev de bråttom tebaks till Gällö Camping där vi till slut fick lite käk och en "cold one".