söndag 2 augusti 2009

Sista helgen me gänget! 31/7-2/8

Verkön, denna oas i den stormiga Storsjön. Lördagen kom med ett fantastiskt väder, de bästa på hela semestern faktiskt, vi latade oss på bryggan, slöade, lapade sol o läste bok.
På lördag eftermiddag gick vi upp på slottet för att få lite mat. jag tog en VERKÖ TOAST me oxfile o A-H käkade Toast med kantarellstuvning, himmelskt gott.Efter middagen så blev de en promenad upp till utkikstornet på ön. En bit upp mot toppen på ön så fick man en fin utsikt mot "slottet"

Äntligen, TORNET :o) ....så långt var de inte att gå men på mätt mage kan de vara nog så ansträngande.
Finfin utsikt över slottet o Norderön/AndersönSent på lördag kväll kommer de plötsligt in en känd profil mot bryggan, JONNE HAKFELT me familj, jämtland är inte stort :o) ...kul att träffa folk hemifrån. På söndagen var de inte lika fint väder igen, men de blev o andra sidan inte lika jobbigt att avsluta semestern. Här lägger Janne me fru ut för att åka mot bryggan i Ö-sund o väntande arbete på måndag. Dom berättade att de här var deras sista semester innan pensionen, så nästa år seglade dom fritt.
En sista bild innan avfärd, de ligger förresten en NIMO 27 mittemot oss närmast kameran, riktigt härlig båt men ngt. dyr för oss.

Vi stävade senare mot Hackås under dagen där vi kommer att vara den följande veckan för att sen börja jobba nästa måndag.