onsdag 28 januari 2009

Njae nåt elverk blev de inte...men en massa annat skräp, bla en ny hylla till vår garderob, nåra diodlampor och en ny värmarslang till båten, bromsklossar till en kompis också ett sjökort över HÖGA KUSTEN :o) (bara för skojs skull)

Middag blev de på STEKHUSET efter mkt fundering och en sonderingspromenad runt hela centrala Sundsvalls restaurang-utbud. Husets pepparstek med pepparsås och till efterrätt blev de varma hjortron me glass, kändes ganska knepigt o sitta helt själv på fin restaurang och frossa som värsta lyxliraren, men gott var de.

Vi kom hem ganska sent på kvällen i snöstorm så morgonen efter så blev de arbete, i flera dygn. Efter den pärsen så blev de lite återhämtning igår så idag tänkte jag att ja skulle ta itu med SAABen, nu skulle skrället igång.......Ja fick ge upp, utbildad mekaniker som ja är. Nya bränslepumpen är monterad o funkar men bildjä**ln går inte iallafall. Efter lite kikande o allmän felsökning så kände ja att nu har vi spillt i ett kvartsfat i litersmåttet så nu fick de va nog, tack o adjö.

Har nu ringt till en MEKANIKER som kan kika på bilen nästa vecka, ett nederlag ja vet men ja orkar helt enkelt inte djävlas nå mer.

Hopp o hej, Leverpastej