söndag 7 december 2008

Strålande nyheter

I veckan fick ja strålande nyheter av en kamrat, vi har lyckats engagera GOGETTERS för att komma o spela, de blir ju kanon, ett av de bästa svenska RoB banden i Bräcke, ja är ju alldeles stum av förundran. De är en djä**a tur att de finns eldsjälar även i våran motorklubb, Själv har jag inte varit särskilt aktiv över huvudtaget på ganska länge trots att ja ska föreställa sekr. för klubben. En stor eloge till U för att han fiksat detta. Nu ska vi jobba snabbt o effektivt för att få till en bra marknadsföring för detta event. Förhoppningsvis så har vi "flyers" klara tills jag me sambo ska åka "färjan" på WHEELS NATS WINTER.

Har hittat lite annat matnyttigt på nätet förresten, naturligtvis om båtliv: NIMBUSPORTALEN och så en sida om SVERIGESKANALER

Söndag, igen.

Ja nu har veckan kommit o gått me en dj**la känsla, ja har inte riktigt hunnit med. De har naturligtvis varit mängder me arbete ända ifrån onsdag morgon(01:00) då jag efter lite "Grålleskruvning" inte hade hunnit somna än. Blizzarden:s förbannelse var över oss, kanske inte riktigt snöstorm men de vägrade sluta snöa. Sömn blev de inte mkt av förrän natten imellan fredag o lördag då ja fick mig en 10-11 timmars "kurering", men snö, de ramlade de ner ändå så på lördag eftermiddag så var de dags igen för en liten plogtur. Så här i sängkammarens lugna vrå så minns ja inte riktigt hur många turer de har blivit dom sista veckorna 5-10-15 eller nåt men då man får in sisådär en 5-tusing varje gång så är dom vidervärdiga vedermödorna snabbt glömda då man tänker på allt skojigt man kan köpa för sina surt förvärvade korvören. Högst på önskelistan just nu e nya toppar(20000:-) till sportbilen (-68 Valiant) eller kanske en Volvo Penta D3 för en sådär par hundra tusen att utrusta fritidsskeppet med.