torsdag 29 juli 2010

forts. Tisdag-Onsdag.

Juniskär gick förbi kameran ganska obemärkt :o) men de va ett fint ställe, perfekt för sjösättning om man tänker åka söder om S-vall då E-4 inte är långt bort. Vi tankade en liten skvätt bara för att vara på den säkra sidan och gav oss sedan av in mot Sundsvalls gästhamn där vi ska ligga inatt då skepparen ska ta bussen imorgon upp till Sandslån för att hämta bil o trailer för hemfärd.

Gästhamnen är riktigt fin (ganska nybyggd) fast lite dyr, men då ingår allt dusch ,toa, tvättmaskin och el.


Onsdag morgon går jag så i väg för att anträda den två timmar långa bussfärden till Sandslån med bussbyte i Härnösand. Resan gick bra o bilen startade utan problem så efter en riktigt lång biltur som tog 3,5 timme eftersom jag inte fick åka E-4:an(liten tankevurpa från min sida) så kom jag tillbaka till S-vall där de nu var dags att avsluta semestern och åka hemåt. Torrsättningen gick bra hos S-valls båtsällskap, ramplånet ville dom ha 200:- för, sååå klart o betart, packat fastspänt o färdiga så gav vi oss så av hemåt efter en helt underbar semester på Höga kusten med omnejd.

Fika stopp strax utanför S-vall, min far fick möta upp oss med king-cab:en dels för att dra upp trailern på rampen o dels för att de nog inte är riktigt lagligt att dra ekipaget med skoda:n.
Resan hem gick iaf bra o de va ändå ganska skönt att lägga sig i sängen hemma då vi väl nådde dit. Nu börjar snart allvaret igen me arbete o annat onödigt trams :o)
Skepp o´hoj !