söndag 10 maj 2015

Framsteg

Trots 120m staket-bygge hemma + övrigt underhåll och en del arbete som har varit i vägen för hobbylivet så har ändå plastjobbet i skrovet äntligen blivit klart, jag fick "boxa" in mig för att få upp värmen med en byggfläkt då de bara håller 10 grader i lokalen där vi har Mathilda. Nu stundar en del slipning av utsidan och gelcoatspackel o bottenfärg sen är det här kapitlet över....hoppas jag.
Insidan är färdig även om målningen bara är påbörjad på bilden här under, nu stundar återmontering och en del nydragning av slang.
Toaletten är också påbörjad men det blev en del huvudbry för att montera den nya Sanimarin-toan då infästningarna inte är lika. Istället för den tunna(4-5mm) teakplyfan så bygger vi in tanken med 10mm plywood som vi målar vit ist. Det blir även mer lättstädat då skivorna nu kommer att sluta "tätt" emot skrovet. 
Dom nya dynorna har kommit och de blev väl ganska bra, dynorna var gjord exakt efter mina mått så ev fel får väl jag själv ta på mig. Här blir det även ett Lagun-fäste och bords-skiva från Biltema.