måndag 15 december 2008

Båtfix...eller nåt.

Ja kanske inte fix, mer demolering. På eftermiddagen så kom ja på att nu va de varken snö i luften o de va inte 25 grader kallt så nu skulle de minsann bli lite checkup på akterspegeln.

Här är ifrån scrath, nu ska de plockas bort en del.






O så här blev de efter jag plockat bort badstege, "Gasol-bytta", ankare och ankarolina.
Genast mkt rymligare, de behövs ju lite plats då ja ska häva upp mina 100 ifrån vattnet.
Virket behöver en rejäl kärleksförklaring me en hel del ömhet så bara de var ju en anledning att rensa bryggan men förutom de så ska ju en ny........




...badstege monteras (här nedan skrattretande vackert illustrerat med hjälp av det eminenta ingengörsprogrammet Windows PAINT) på vänster..förlåt BABORDS sida. Vidare så ska ankarolinan vändas för att ankaret ska monteras längst ut på STYRBORDS sida, återigen skrämmande vackert utritat, och gasolbyttan ska monteras längre ut. Allt för att få bättre utrymme på badbryggan. Eventuellt så måste det även monteras nån form av grabbräcke på babords sida där man ska klättra upp ur vattnet.



Forts. följer.......

Försovning

Ja blir så förbannad







Idag försov ja mig genom ren klantighet, ställde klockan men glömde o aktivera larmet. Jag skulle kliva upp 4:30 o ploga en skogsväg men blev väckt av chauffören som stod där o väntade på mig. De blev åtminstone en god natts sömn o "barkraggaren" fick slita lite på locket till kaffetermosen, Inget ont som inte för lite gott med sig, till mig iallafall :o)