tisdag 21 juli 2009

Är det inte de ena så är det andra....

Ja ikväll klarnade det upp och blev solsken men då började de att blåsa så in i norden så då backade frun inför avresa. Inte så farligt, de går ju alltid att hitta lä runt en insjö, de gäller ju bara att hitta rätt sida :o) men regeringen är ju tillsatt för att bestämma. I morgon däremot blir de statskupp för då sliter sig "NINNI" ur förtöjningarna och går ut på ut på STOR-HAVET vare sig de blir sol eller ej :o))

Ikväll blir det istället lite bastu och provsmakning av en nyinköpt sort till skeppsapoteket :o)

Promenaden hem igen!

Efter lite fika så tog regnvädret i ännu mer så då tog ja på mig full regnmundering me stövlar o allt för att gå en del av pilgrimsleden mellan hamnen och kyrkan i Hackås.
Vy över gästpiren i Hackås, normalt så ser man Hoverberget en bit bort till höger om udden.
Stubbe efter ett maffigt träd som fallit ner en gång i tiden.

Deprimerande!

....de minsta man kan säga om vädret. Sitter i "semesteråket" o dricker kaffe medans fraulain ligger uppe hos svärföräldrarna under ett varmt täcke. Klev upp kl 9 och tog en promenad till båthamnen för att kika lite. Hoppas nu bara att de blir nån ljusning i eländet....


Här är en saxning ifrån yr.no över Hackås där vi har båten (ganska skönt att kunna vara inomhus hos svärpäronen ändå då de vart ett sånt sa**ns väder) ser lite mer lovande ut framåt helgen den här veckan men de är väl väldigt osäkert då vinden kantrar hela tiden o kan dra tillbaka ovädret när som helst.