fredag 1 maj 2009

Nytt album.

Har lagt upp ett nytt album me såna där bilder som inte riktigt passar nånstans men är trevliga att titta på ändå. länk:Div miljöbilder

Båt.....igen :o)

Ja de e väl ofrånkomligt att inte komma tebaks till de här ämnet gång på gång. Tog ett par bilder då vi lyfte i MB10:an i farbrors feske-snipa igen, lättsamt då man har "skyhook"på lastbilen.
Här ligger härligheten, penselrenoverad me nyslipade ventiler och en ny toppackning.De är alldeles fantastiskt va många kreativa människor det finns i världen så fort de gäller elsystem i en båt/bil. För övrigt så väntar ja just nu på kapellet som ska komma tillbaka ngt renoverat så att ja kan riva bort täckningen o ta itu me tvätt/puts, fy s***n va ja längtar till sjösättning men hamnen och "Bräckeflaket" e fortfarande istäckt :o( ......men den som väntar på nåt gott.......under tiden så har ju jag fått en båtgranne på gården, så nu ska de bli motorbyte av...
Här sitter B20:n säkert kopplad i ett björngrepp o sen åkte han ur.... Återstår en del rengöring o bara några motorfästen o lite.... o lite.... o lite.. ja de är ju som vanligt

Ja de ska åtminstone monteras en elektrisk länspump men även eventuellt lite ny durkplyfa och kanske en driftsvärmare för hemfärder i aftonsvalkan.

Sista April !!

I går kväll så var vi till Ljungaverk o hälsade på hos KARLSRO FLYERS där de blev en lite förvärmning i klubbstugan för att sen åka på en liten cruisingslinga till en majbrasa o sen tebaks till Ljunga för RocknRoll på Forum
Bilden nedan är från baren i klubbstugan, ganska finfint.
Här en bländande närstudie på chauffören :o)
GROGG de e gott de, de visste tom gamla tiders sjömän. Ännu godare då bardisken består av en Chevrolet Chevelle -66.
Som synes nedan så va vi inte ensamna på resan, fantastiskt roligt me så mycke bilar o folk.
Dessa tagna vid "brasstoppet" parkering direkt på vägrenen på E14 En ganska skaplig kväll ändå förutom vissa "downsides" (inblandade kan räkna ut va ja menar) vi skramlade in på gården ca:3.30 i , för en gångs skull, ganska bra skick. :o)




Betongarbete.

Ja här kommer de lite bilder ifrån veckans arbete me betongkörning. Den första e tagen då ja kom fram me mitt första "lass" till pumpen kvart över fyra på morgonen, lite kö som ni ser, KAFFERAST :o) Här en bild lite senare på dagen.
Fin utsikt från arbetsplatsen, höga kusten-bron i all sin majestät.
På eftermiddagen blev ja skickad till ett annat bygge fast fortfarande "våran" pump, en alldeles ny me 42meters mast(ca 4-5 miljoner!!!!)
Lite skönt ändå att man får xtraknäcka hos gamla arbetsgivarn en del då ens egna bil står "arbetslös" för tillfället, de bryter av vardagen litegrand, även om de är skönt att va ledig så blir de långtråkigt efter ett tag.
Ikväll ska vi till LJUNGAVERK på raggarstråt, de ska bli kul, s#p o svälg trevlig helg :o)