torsdag 30 mars 2017

2016


 2016 blev definitivt de året då jag inte ens tänkte på att skriva blogg, av olika anledningar.
Hursomhelst, så stannar ju inte livet upp för de, vi kämpade på här hemma på ranchen en hel del med färdigställa panelbyte, fortsättning med trädgård(vi fällde nästan alla träd runt gården) och nedan är en bild ifrån april när altanbygget fortsatte och de är trots idogt arbete inte riktigt färdigt än. Kvar att göra är lite finjustering, trappor, gångar, gräs, montera altandörr i huset o bygga bron/trappen utanför den samt docka ihop de med altanen.


 Här nedan är en bild med lite altanhäng med sambo och två bonusbarn, husets herre myser i loungen med ett glas rött :o)

 Blev de nå båtliv då? jorå, en hel del bad o mys på Mathilda-båten.

En o annan enkel men god middag i sittbrunnen blev de också, här serveras de helgrillad älgfile´med tillbehör, smaskens.
 Den största förändringen hos oss är att jag själv har bytt arbete. Egna företaget(åkeri) har fått ta en paus för att dagarna istället spenderas på Jämtlands gymnasium, Bräcke där jag jobbar som instruktör på körgården där vi utbildar framtidens maskinförare. Utbildningen bedrivs både som gymnasieutb. genom bygg och anläggningsprogrammet inr. anläggningsförare och som vuxenutbildning med två 18-veckors grupper/år. https://www.facebook.com/maskinforarna.brockling
Gott nytt 2017 till oss alla (lite sent, ja vet)