torsdag 6 augusti 2009

KÖVRA

Idag blev de till slut kanonväder igen och då la vi ut en sista gång på Storsjön (den här sommaren) för att åka till Kövra där svärföräldrarna har stuga. Med på färden blev jag, A-H, hennes systers två jäntor och son samt Ingela och hennes dotter.Stugan ligger tyvärr på "fel" sida så de blir fort skugga på bryggan men vi dukade upp surströmming uppe vid stugan o barnen(o jag) fick grillad korv o bröd.
på väg hem så lovade jag Irma att åka ring o sen vi skjutsat henne över vågorna så var de dags för undertecknad att äntra flytetyget, A-H var dock inte så brutal i sin körning därav den avslappnade attityden :o)Vi stannade mitt på sjön i nästan total stiltje för att bada då Irma frågar: finns de sjögräs på botten här, då vill inte jag bada. Då fick jag försöka förklara hur pass djupt vattnet var under oss (35m) De var förresten många år sen jag badade i flytväst, ganska bekvämt.Hoverberget Solnedgång över Hackås båthamn.
Nu är semestern slut(eller nästan iaf) imorgon kommer pappa med Pickup:en o trailern för att återbörda "NINNI" till hemmahamnen.