söndag 8 mars 2009

Timräknare.

Ja de satt de inte i min båt förut men igår åtgärdade jag det, kanske inte de absolut viktigaste att ha men de kan ju vara bra för motorservice o annat men framförallt för min egna nyfikenhets skull. Elsystemet ser alldeles bedrövligt ut men de får vi ta en annan gång, men för att va ärlig så kliar de i fingrarna efter en avbitare så fort ja tittar på bedrövelsen.
Motorutrymmet som för närvarande bara är halvmålat, ska nog få sig en släng av vitfärg innan sjösättning, så även kölutrymmena under durken hade jag tänkt men vi får väl se om orken finns.
Här en bild på en spot som ja tänkt montera(2/3st) i bakkant på doghouse, men efter närmare mätande o fundering så kom ja fram till att den tar för mkt plats :o( ...............




...så ja tror de blir en sån här lösning istället, märkte nämligen i höstas att belysning i sittbrunnen va nåt som saknades.

Här är en liten infällnads-spot (dia 8cm) som kanske kan passa under badbryggan för lite mysbelysning till nattdoppet. Inte så dyr heller (ca200:- hos Watski) men bara IP65 så den håller kanske inte i all evighet även om badbryggan aldrig blir helt under vatten.

Nä nu ere dags att gå ut o byta utrustning på lastbilen, de ska nämligen bli snö...igen, ganska nöjd på de nu men inkomster behöver man ju, annars blir de inget sjöliv alls.