lördag 25 juli 2009

24/7 Fredag

Efter en regnig natt så blev de till slut uppehåll så vi kunde gå ut iallafall. Som sagt tidigare så är de en fin hamnanläggning i Hallen.
Ovan en bild innanför ångbåtsbryggan bredvid den gamla kvarnen. Här finns även en brygga till mellan hamnen vi ligger i och kvarnen där de ligger många trollingbåtar. En av dom hade ett roligt teamnamn......Bredvid oss låg de en likadan Örnvik med 22 !!!!!! spöhållare, vilket trassel.
Efter mkt om o men (inkl. dusch på Hallgården dit vi blev hämtade av sportklubbs-kanslisten o sedan nedskjutsade till hamnen igen,mkt snällt) så lämnade vi Hallen och stävade mot Arvesund....
....dit vi nådde efter lite slingrande runt en del öar och ett matstopp i "Bredvågen" en liten vik strax före Arvesund. Grillad gris o potatisgratäng, mums-filibabba. Vi valde att gå in i "Myrsandviken" som är utmärkt som hamn på sjökortet istället för ångbåtsbryggan som såg ut att va mindre skyddad för de som komma skulle.
Till kvällen bröt solen igenom o de blev riktigt mysigt en stund.
Vi gjorde ett seriöst försök med Tv-antennen men de funkade inget vidare ens då jag krånglade upp den i båtshaken, så de fick bli kommisarie Lynley på DVD istället