söndag 18 april 2010

Bajlajner heter de så ???

Nu ska de bli flybridge i hamnen också, en kompis är spekulant på båten på bilden som vi dessutom var och kikade på häromdagen.
-89:a 2858 command bridge, ganska frän båt med mkt utrymme både inne o ute. Jag skulle direkt kunna tänka mig en sån om de inte vore för höjden då vi har en del låga broar i vår lilla insjö o jag gärna vill kunna utnyttja alla "ytor" vi har, denna är dessutom utrustad me dubbla fyrcyl. motorer o ja tycker de drar för mkt. bränsle med en.
Men som sagt frän båt med en del småfix, hoppas de blir affär de är ju bara roligt att flytetygen i sjön blir fler.

Nån gång ska ju va den första!

Ja nu har man provat på att jobba med glasfiber o plast för första gången, inte så upphetsande faktiskt. Jag kom dock underfund med att de blir inte en andra gång innan jag köpt en riktig skyddsmask.Polyesterångorna var värre än jag trodde, de snarrade nästan till en stund o sen blev de en släng med huvudvärk......kan inte vara nyttigt :-=Vad är de då jag plastar, jo botten på ett stuvfack bredvid motorutrymmet dit jag ska flytta startbatteriet, detta resulterar i två flugor på smällen då jag får kortare kabeldragning till startmotorn + att jag får plats med ett tredje förbrukningsbatteri i fören.
Tanken är att de ska plastas i samma utrymme på SB sida också o sen blir de lite vit färg så de blir fräscht o lättstädat. Målningen tänkte jag dock vänta med till jag slipper ha en kupevärmare för att inte färgen ska frystorka :)