onsdag 17 december 2008

Är precis på väg i säng men kan inte släppa detta. Klippet är lite segt att titta på men runt 4:30 så får man en demonstration hur riktiga sjömän tar upp sitt fartyg, och om ni orkar så håll ut till ungefär 9 minuter så får ni se nåt som kommer att etsa sig fast för alltid på era näthinnor.







Ps: Dom som känner mig förstår att jag nu har stora planer för min farbrors maskinpark ;Ds

Om kommentarer.

För att kommentera ett inlägg, får ni hemskt gärna göra, så klickar man på texten där det för nuvarande alltid står 0(noll) kommentarer och sen skriver man det som faller en in fast de får ju gärna vara nåt positivt. :o)
Här är den enda videon ifrån Bräcke som ja hittat på YOUTUBE. Det är förresten Grosshandlare JJ som ritar lös här, riktigt härligt ljud från Cheva smallblock o sidepipes.





Om nån hittat fler så hör gärna av er exempelvis som en kommentar till inlägget, mkt. enkelt

Pest o pina

Ja idag gick allt åt helvete, dan började bra me lugn o ro men då jag skulle hänga på plogarna för att skotta upp en skogsväg så small de till i ryggdjäveln o sen va man justerad, rejält. Sedan jag linkat mig hem som RINGAREN I NOTRE DAME så återstod bara ryggläge me mycke kuddar som stöd. Nu har ja lyckats "bullat upp" mig så jag kan använda datorn då jag håller på att dö av tristess. Tror inte de är ryggen utan troligtvis en sträckning då smärtan sitter under vänster skulderblad men ont som fan gör de, å de värsta är ju att blir de halka el. snö så är de ju bara att "spänna hängslena" o vräka sig iväg på nya inspirerande uppdrag.