lördag 14 mars 2009

SOL, SOL, SOL åsså en skoterdj**el :o)

Ja idag var de dags för vinterns första skotertur. Dagen började naturligtvis me lite service(de är ju en skoter, o dessutom gammal) för att sen forsätta i en fin,lugn tur i vackert väder i ca 15 min. sen började besegringen av div. hinder(ca:60-70 cm lössnö, o då menar jag lös. Konsistensen var mer som strösocker) och funderingar på vilken väg vi skulle ta. Som tur va så träffade vi på en inföding ifrån Hemsjö som kunde guida oss vidare mot en enklare väg......trodde vi, karln tog en "genväg" igenom de mest ogenomtränliga HELVETE ja varit med om(nu överdriver jag ganska grovt för dramatikens skull) så när vi väl var framme dit vi skulle så var iallafall jag helt slut efter allt pulsande i snö.
Här är min lille vän M.H. på väg tebaks till sin (ngt. nyare) skoter efter att ha släpat en "Yamaha Viking" i skogen. När vi nådde fram ur skogen så delade vi på oss M.H. o guiden me fam. åkte hemåt och jag o lilla frun forsatte mot Bröcklingbodarna.
Äntligen framme. Här har min kusin satt upp en "grillkåta" me kamin o allt. Muuusigt!
Här så har vi skottat oss in i "kåtan" och även gjort oss hemmastadda i solen me skoterskrället som ryggstöd. Härligt väder!!!!!!!!!Nu skare bli raggarballe me svängdörr, tillredd på en liten investering jag gjorde då vi till en början hade en liten båt utan pentry, PARTYGRILL ifrån CAMPINGGAZ (nr:69010 hos WATSKI) kanonbra att ha med sig., tar nästan ingen plats alls då den är ihoppackad i sin väska.
Dagen slutade me ryggläge på soffan då vi bägge va ganska trötta efter strapatserna, men trots allt så var de ganska skönt o få komma ut i solen, synd bara att de inte va på en spegelblank sjö...på sommaren........i en (just de) BÅT
Nu får banne mig sommarn sätta fart....!